Autobedrijf Bakker
Wij zijn op zoek naar een schadehersteller met technische ervaring!
Aanbieding: APK benzine auto € 35 all in. APK diesel auto € 50 all in.
Autobedrijf Bakker waar service nog echt service is!

Autoschadeherstel

Autobedrijf Bakker is een universeel Schadebedrijf. Wij herstellen alle schades zowel groot als klein van elk merk, niets is ons te gek. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en ervaren. Bij ons krijgt u een uitstekende service, zoals complete afhandeling met uw verzekering en naleving van wettelijke milieu eisen. Tevens krijgt u gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode.

Hoe is dit mogelijk?

Bij ons bent u altijd verzekerd van vaste en lage prijzen. Door heldere afspraken weet u precies wat u uiteindelijk betaalt, handig als uw verzekering de schade niet dekt, of als u geen deuk in uw no-claim korting wilt oplopen.

Dus: als u de schade zoveel als mogelijk wilt beperken moet u bij Autobedrijf Bakker zijn.

Schade inspectie

Samen met u inspecteren wij de schade aan uw auto. Onze specialisten stellen vast wat er gedaan moet worden. Naar aanleiding hiervan word er een prijsopgaven gemaakt. Zodat u precies weet wat u zou moeten betalen wanneer u de schade laat herstellen. Wanneer het een schade is die via de verzekering gaat dan is dit ook geen probleem.

De auto kan altijd gebracht worden voor expertise. Onze werknemers regelen alles met de verzekering. Spuiten van andere objecten is eventueel ook mogelijk. Bijvoorbeeld het spuiten van keukens, radiatoren, airco units enz.

Zeer prettig bedrijf, deskundig. Je weet wat je hebt, maken de dingen niet mooier dan het is. Ik beveel hun zeker aan.